Vårt katteri går f n på sparlåga

Vi har kastrerat två av våra honor, Maisy och Nickan sedan några månader tillbaka. Det innebär att vi f n bara har Mimmi i avel och på henne gjorde vi en kemisk kastrering i höstas. Från den senaste kullen Mimmi hade sparade vi en blå hona. Hon är tänkt att vi ska avla på. Mimmi hade inte tillräckligt med mjölk för sina fyra ungar i senaste kullen vilket medförde problem vi varit förskonade från tidigare. Mimmis första kull var två ungar och då gick allt väldigt bra. Vi har därför inte beslutat ännu om vi ska fortsätta avla på Mimmi eller inte. Kemisk kastrering blev ett sätt att få betänketid. Sent i höst räknar vi med att ha en kull på Moa. Hon är inget utställningsexemplar , men har bra temperament och är en söt välväxt (ganska stor) hona.   

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.