Honkatter

 S*Mirariblueeyed Moa, född 2016-03-31

Moa är Mimmis dotter, hon kommer att vara i avel när hon blir stor. Moa är blåmaskad.

      

SE*Silverpinglans Ida ”Mimmi”, född 2013-04-30  
Mimmi  är den enda av våra katter som har ett eget pass. Mimmi är Matildas barnbarnsbarn och kommer från Åland. Mimmi är chokladmaskad.  

 

S*Tuwatingeling Daisy ”Maisy”, född 2009-11-11
Maisy har nu blivit kastrerad. Hon har haft 6 kullar och sammanlagt 21 kattungar. Hon har varit en väldigt bra och omtänksam mamma till alla sina ungar. Nu får hon ha egen tid det är hon värd. Maisy är bruntabby.
 
S*Estabolyckan’s Claudia, ”Nickan” född 2010-04-11
Nickan som är chokladmaskad har vi också kastrerat. Hon har haft 4 kullar, sammanlagt 12 kattungar. Nickan flyttade till oss i mitten av november 2012 och fick två kullar hos oss. Även hon har varit en väldigt bra och omtänksam mamma. Hon är väl värd egen tid. När hon kom till oss försökte vi kalla henne Mickan, efter-som vi döper alla våra katter på M men det gick inte, Nickan är Nickan.
 
S*Amberdale Fable Dawn ”Miranda”, född 2005-01-22
Miranda var vår första avelshona. Hon hade otur när det gäller avel, efter många turer fick hon till sist en kattunge – Oskar. Men hon var suverän på att ta hand om kattungar. När vi kom hem den dag då Mystique fick sina fyra ungar diade Miranda alla fem medan Mystique tittade på. Hon är idag kastrerad. Miranda är blåtabby.

P1020371